Toimivasti. Helposti. Tehokkaasti.

Uutiskirjeet

28.9.2017

Provincian uutiskirje 3/2017

Mikä kuvastaa pyramidin huippua, lentävää leijaa, rentoa jämäkkyyttä sekä iloa ja energiaa? Provincian uusi logo! Olet väistämättä huomannut, että sekä nimemme että ilmeemme uudistuivat. Tässä uutiskirjeessä kerromme lähemmin, miksi.

Tällä kertaa kävimme Asikkalassa ja jututimme kunnan talousjohtajaa Aapo Pispaa, joka kuntalaisineen on tehnyt yhteistyötä Provincian kanssa jo yli kymmenen vuoden ajan. Tutustuimme myös paremmin Provincian taloushallintoon, ja aloitimme istumalla alas taloushallinnon esinaisten kanssa. Näiden rautaisten ammattilaisten kanssa naurusta ja puheesta ei ollut puutetta.

Lopuksi kerromme pian lanseerattavasta asiantuntijapalvelusta, joka tulee merkittävästi helpottamaan perushenkilöstöhallinnon tekemistä. Asiakkaidemme arki helpottuu myös ostolaskujen tililöintipalvelulla, jota on kehitetty entistä ehommaksi.

Tutustu kolmanteen uutiskirjeeseemme!