Toimivasti. Helposti. Tehokkaasti.

Ajankohtaista

Provincian laskuoperaattori ja paperilaskujen lähetysosoite muuttuu 2.12.2019 alkaen.

21.11.2019

Laskuoperaattorina toimii 2.12. alkaen Basware Oyj. Tämä tarkoittaa sitä, että operaattoritunnus muuttuu.Laskut tulee toimittaa verkkolaskuina ja uusi operaattori on Basware Oyj, operaattoritunnus BAWCFI22

Provincia Oy:n y-tunnus on 2516653-3

Verkkolaskuosoite eli OVT-tunnus on 00372516653300000

Laskulla on mainittava yksikkö tai yhteyshenkilö, mihin/kenelle palvelut/tavarat on toimitettu. Kaikki asiakkaan antamat tilausviitteet on merkittävä näkyviin laskulle. Käytössä ollut Liaisonin laskuttajaportaali vaihtuu Baswaren toimittajaportaaliin.

Mikäli yrityksenne ei pysty lähettämään verkkolaskuja, voitte rekisteröityä käyttäjäksi maksuttomaan toimittajaportaaliin, jonka kautta voitte lähettää laskut sähköisenä järjestelmäämme.

Ohjeet portaalin käyttöön löytyvät 2.12. alkaen osoitteesta http://www.provincia.fi/toimittajaportaali/

Voitte lähettää laskunne myös sähköpostilla osoitteeseen provincia@bscs.basware.com. Laskun tulee olla pdf-muotoinen ja yhdessä pdf-tiedostossa voi olla vain yksi lasku liitteineen.

Laskutusosoite 2.12. alkaen on:

Provincia Oy
00026 BASWARE