Toimivasti. Helposti. Tehokkaasti.

Työharjoitteluun Provinciaan

”Aloitin Provinciassa harjoittelijana 20.3.2017 ja työskentelin palkkojen hyvinvointitiimissä palveluasiantuntijaharjoittelijana. Löysin harjoittelupaikkani äitini työkaverin vinkkaamana, ja laitoin kyselyn Provincian nettisivujen kautta, minne tai kenelle voisin lähettää hakemukseni. Pääsin haastatteluun ja sain harjoittelupaikan, jossa aloitin harjoitteluni jo muutaman päivän suunniteltua aikaisemmin.

Harjoitteluni oli opettavaista ja mukavaa sekä sopivan haastavaa. Sain tehdä monipuolisesti palkkojen laskuun liittyviä työtehtäviä ja sain myös neuvoja ja opastusta aina tarvittaessa. Osaston työtoverit ottivat minut vastaan ilomielin ja tunsin voivani kysyä neuvoa ja työtehtäviä keneltä tahansa tiimiissä. Esimiehelläni oli myös aina aikaa kuunnella ja ohjata. Sain paljon positiivista palautetta ja virheisiin suhtauduttiin rakentavasti.

Sain harjoitteluni puolivälissä työtarjouksen palkkatiimin kesätyöntekijänä, mikä oli erittäin iloinen uutinen opiskelijalle, ja siirtyminen palkalliseksi työntekijäksi sujui helposti ja vaivatta harjoittelun ansiosta. Sain myös jatkaa kesätyöni jälkeen osa-aikaisena sijaisena opiskelujeni ohella pitkälle syksyyn.

Kiitosta annan erityisesti työtovereilleni ja esimiehelleni, jotka väsymättä ja kärsivällisesti jaksoivat vastata kysymyksiini ja luottivat minuun antamalla entistä vastuullisempia tehtäviä itsenäisesti suoritettavakseni.”

Essi Pekkonen, harjoittelija